MarietMons-GreenGeniusStyled-36.jpg

over mij

Mijn naam is Anoesjka, ik ben geboren en opgegroeid in Zeeland, en woon inmiddels al een paar jaar in Den Haag. Zolang er strand en duinen in de buurt zijn, voel ik me thuis. 

 

Toen ik twaalf was kocht mijn vader zijn eerste digitale camera. Als het ook maar even kon dan pikte ik 'm in en ging ik op pad. Niet veel later kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eigen camera. (Ik vermoed dat m'n vader de zijne gewoon heel graag terug wilde en dit de enige manier was.) Inmiddels 18 jaar later - en een handvol verschillende camera's plus een studie Kunstgeschiedenis verder - is fotograferen nog steeds wat ik het liefste doe.

Sinds 2016 als zelfstandig ondernemer. 

werkwijze

Mensen vind ik mooi: alle maten en soorten en leeftijden. Maar voor veel mensen is op de foto gaan iets wat ze spannend vinden of denken niet goed te kunnen. Ik geloof dat iedereen goed op de foto kan als ze zich ontspannen voelen. Dat laatste, daar zorg ik voor: we nemen de tijd zodat je je op je gemak voelt.  Zo weet ik jou te fotograferen precies zoals je bent,

zonder fratsen en altijd met humor en plezier.

 

Vind je het toch nog een drempel? Dan helpt het misschien om te weten dat ik met liefde kom fotograferen op een voor jou vertrouwde plek, of dat nou je lievelingspark of café is, of je eigen woonkamer of achtertuin. Ook mijn eigen woonkamer bouw ik met plezier om tot mini-studio voor een ontspannen sfeer. Pas na een kop koffie of thee en een praatje komt de camera tevoorschijn.

Deze aanpak neem ik mee bij alle soorten fotoklussen: niet alleen één-op-één portretten maar ook bij het fotograferen van stellen, gezinnen, kinderen, vrienden, evenementen en misschien wel het allerbelangrijkste moment; trouwen. Op deze manier staan echte mensen, echte momenten en sfeer altijd centraal.

 

Mocht het nodig of gewenst zijn, beschik ik ook over verschillende draagbare studioapparatuur waaronder achtergronden en lampen voor bijvoorbeeld het maken van zakelijke portretten op locatie of kantoor.

wat mensen zeggen over werken met mij

banner.jpg

contact

Neem gerust vrijblijvend contact voor meer informatie of stel me een vraag.

 

Heb je nog twijfels? (Je bent niet de eerste of de laatste in dat geval.)

Dan vertel ik je graag persoonlijk meer in een digitaal kennismakingsgesprek per telefoon of videochat zodat je weet wie er precies achter de camera staat.

Je kunt onderstaand contactformulier gebruiken, of anders de volgende gegevens.

e-mail amminnaard@gmail.com

instagram @anoesjkaminnaardfotografie

telefoon 06-53938657

locatie Den Haag,

maar werkzaam in heel het land

contactformulier

Bedankt voor je bericht. Ik kom z.s.m. bij je terug!

instagram